Kodinkonehuolto

Kodinkonehuolto ja kodinkoneen korjaus

Kodinkonekympeiltä saat ammattitaitoiset ja luotettavat kodinkonehuollot Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla – heti kun meitä tarvitset. Palvelemme kokonaisvaltaisesti: ystävällinen palvelu, nopeus, ammattitaito ja laatu ovat meille kaikki yhtä tärkeitä tekijöitä. Ykköstavoitteemme on tyytyväinen asiakas.

Tilaa huolto!

Ilmoitathan laitteesi mallitiedot ja takuutiedot yhteydenoton yhteydessä.

Soita
045 7871 3373
ma–pe klo 8–18 (Poislukien arkipyhät)

24 h sähköpostitse
huolto@kodinkonekympit.fi

Monipuolinen kodinkonealan osaaja

Järjestikö kodinkone ikävän yllätyksen? Me autamme! Korjaamme astianpesukoneet, pyykinpesukoneet, uunit, liedet, kuivausrummut, jääkaapit ja pakastimet. Kodinkonekymppien osaava kodinkonehuolto on aina saatavillasi, nopeallakin aikataululla.

Huollamme muiden muassa merkit Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Upo, Festivo, AEG, Cata, Fagor, Silverline ja useat muut yleiset merkit. Autamme mielellämme myös harvinaisempien kodinkoneiden huollossa ja korjauksessa.

Tuomme ammattitaidon luoksesi

Kun tilaat huollon Kodinkonekympeiltä, saat paikalle valtuutetun ammattilaisen työvälineineen. Olemme erityisen vahva kylmälaitteiden huollon ja korjauksen ammattilainen.

Teemme lähes kaikki korjaukset asiakkaidemme luona. Näin saat palvelua mahdollisimman nopeasti ja edullisesti. Kun laitteita ei kuljeteta tarpeettomasti paikasta toiseen, säästämme ympäristöä ja resursseja.

Mikä meidät erottaa muista? Tarkka katse yksityiskohtiin. Kokeneet ammattilaisemme tuntevat kodinkoneesi ominaisuudet ja huomioivat yksilölliset toiveesi.

Paras Festivo-huolto

Kotimainen Festivo-kylmälaite on fiksu valinta! Jos Festivosi tarvitsee huoltoa, osaamme auttaa. Meillä on pitkä kokemus Festivo-kylmälaitteista, niiden ominaisuuksista ja huollosta.

Asennamme kodinkoneen puolestasi

Uusi kodinkoneesi odottaa vielä asennusta ja käyttöönottoa? Jätä asennus ammattilaisen huoleksi! Hoidamme asennuksen nopeasti, luotettavasti ja ammattilaisen työvälineillä. Vapautat aikaa muuhun ja varmistat, että kodinkoneesi tulee asennettua oikein ja turvallisesti.

Soita tai viestitä! Tilaa huolto