Kodinkonekympit

Palvelevan kodinkonehuollon ammattilainen

Millaiselta yritykseltä haluaisimme itse ostaa palveluja? Osaavalta, ystävälliseltä ja ripeästi työnsä tekevältä. Sellainen ammattilainen me haluamme olla – ja siinä olemme myös onnistuneet. Tavoitteemme on vastata tarpeisiisi ja ylittää odotuksesi.

Parhaat tekijät

Kodinkonekympit Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama kodinkonehuoltoa tarjoava yritys. Valttejamme ovat kodinkonealan pitkä ja monipuolinen osaaminen sekä työhönsä sitoutuneiden ammattilaisten vahva joukko. Valitsemme tiimiimme parhaat tekijät ja panostamme henkilöstömme koulutukseen.

Erinomainen palvelu

Näkemyksemme hyvästä palvelusta on muotoutunut vuosien varrella vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja tietysti varsinaisessa työssä. Hyvä palvelu alkaa kokeneista ja ystävällisistä ammattilaisistamme – ja myös päättyy heihin. Se saa asiakkaamme ottamaan meihin yhteyttä myös seuraavalla kerralla, kun he tarvitsevat kodinkonehuoltoa.

Nopea huolto

Meille on tärkeää liikkua siellä, missä meitä tarvitaan, nopeallakin aikataululla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme huolto- ja korjauspalveluja koko pääkaupunkiseudulla ja sitä ympäröivällä alueella.

Tilaa kodinkonehuolto! Tilaa huolto