Siirry sisältöön
Olemme suljettu SU 28.7.2024 asti kesänvuoksi. Työtakuu, kuitti- ja laskutiedusteluasioita käsitellään seuraavankerran MA 29.7.2024.

Pääkaupunkiseutu - Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava

Kodinkoneiden asennus, huolto ja korjaus

Pääkaupunkiseudulla toimiva, nopean toiminnan Kodinkonekympit saa kodinkoneesi toimintakuntoon ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

kodinkoneet

Kodinkoneiden huolto ja korjaus

Kun pyykinpesukone tai jääkaappi ei enää toimi, vikaa ei kannata yrittää korjata omin päin, sillä väärin suoritettu korjaustyö saattaa vahingoittaa konetta entisestään. Pahimmassa tapauksessa virheellisestä korjauksesta voi aiheutua sähkövika tai vesivahinko, jota vakuutusyhtiö ei korvaa. Korjaustyö ja kustannusarvio kannattaa siis aina teettää kokeneella ammattilaisella, koska korjauksen voi kustantaa kotivakuutuksesta.

Ota meihin yhteyttä, niin tulemme ripeästi huoltamaan laitteen kotiisi tai toimitiloihisi. Kun toimimme paikan päällä, sinun ei tarvitse siirrellä eikä kuljetella koneita. Käytämme aina laadukkaita ja alkuperäisiä varaosia, jotka tuovat lisää käyttöikää kodinkoneellesi. Olemme Tukes:in (turvatekniikankeskuksen) rekisterissä oleva huoltoliike. Käytämme huoltokäynneillä aina turvakenkiä vakuutustyöturvallisuussäädösten vuoksi.

astianpesukoneen-huolto

Huollamme mm.

 • uunit

 • liedet

 • erillisuunit

 • monitoimiuunit

 • mikroaaltouunit

 • liesituulettimet

 • jääkaappipakastimet

 • jääkaapit

 • viinikaapit

 • jenkkikaapit

 • pakastimet

 • kylmiöt

 • astianpesukoneet

 • pyykinpesukoneet

 • pesutornit

 • kuivausrummut

 • kuivauskaapit

 • integroidut kodinkoneet

Tarkastuskäynti kannattaa

Onhan sinulla kotivakuutus? Kotivakuutus korvaa yleensä kodinkoneen tarkastuskäynnin. Tarkastuksessa saadaan selville, mitä rikkoutuneen koneen korjaus tulisi maksamaan. Jos konetta ei kannata korjata, vakuutusyhtiö saattaa korvata osan uuden kodinkoneen hankintahinnasta. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa käynnin kotitalousvähennykseen verottajalle.

Kodinkoneiden asennuspalvelu

Oletko juuri hankkinut uuden kodinkoneen, joka odottaa asennusta ja käyttöönottoa? Jätä asennus ammattilaisen huoleksi! Me hoidamme asennuksen nopeasti ja luotettavasti. Sillä aikaa voit tehdä sinulle tärkeitä ja mieluisia asioita ja samalla varmistat, että kodinkoneesi tulee asennettua oikein ja turvallisesti.

Osaamme neuvoa myös laitteen sijoittelussa, jos kaipaat vinkkejä vaikkapa keittiö- tai kylpyhuoneremontin yhteydessä. Varmistamme asennuksen yhteydessä myös esimerkiksi pyykinpesukoneen tasapainotuksen kaltevalla pinnalla. Lisäksi asiantunteva henkilökuntamme antaa mielellään käteviä vinkkejä laitteen ylläpitoon ja puhdistukseen.

Jos päätät asentaa esimerkiksi astian- tai pyykinpesukoneen itse, otat samalla vastuun työn jäljestä. Jos kone myöhemmin vuotaa ja aiheuttaa vesivahingon, kotivakuutuksen korvausta voidaan pienentää tai se voidaan jättää kokonaan maksamatta. Kannattaa siis aina tilata paikalle asiantuntija, joka tuntee vesijohtoverkot, eri konetyypit ja liitostyöt. Meiltä saat ammattitaidolla tehdyn asennustyön kaikille merkeille. Ja muistathan, että asennuspalvelusta saa kotitalousvähennyksen, kun se tehdään esimerkiksi osana keittiöremonttia.

Asennuspalvelumme sisältää:

 • vanhan laitteen irrotuksen ja poiskuljettamisen
 • uuden laitteen asennuksen
 • pakkausjätteiden poisviennin
 • uuden laitteen käyttöönottotarkastuksen

Soita meille tai lähetä sähköpostia, niin tulemme pikimmiten asentamaan kodinkoneesi – nopeasti, laadukkaasti ja asiantuntevasti.

Kylmälaitteiden korjaus

Kodinkonekympit on kylmälaitteiden erikoisosaaja. Tunnemme kaikkien yleisimpien merkkien, kuten Boschin, Siemensin, Candyn, Hooverin, Smegin, Helkaman, Electroluxin, Whirlpoolin ja AEG:n erityispiirteet. Meidän asiantuntevat huoltajamme korjaavat jääkaappisi nopeasti takaisin kuntoon.

Tässä muutama vinkki, joilla pidät kylmälaitteesi pitkään kunnossa:

 • Puhdista kylmälaite riittävän usein. Jos laitteeseen kertyy likaa ja pölyä, sen ilmankierto heikentyy. Puhtaanapito pidentää laitteen käyttöikää ja säästää myös laitteen sähkönkulutuksessa.
 • Tarkista kondenssivesiputki säännöllisesti. Putkeen kertyy helposti ilman mukana epäpuhtauksia, jotka voivat tukkia koko putken. Tämä taas voi johtaa kylmälaitteen lämpötilan nousemiseen.
 • Säädä lämpötila oikein. Jääkaapin optimaalinen lämpötila on 5–7 astetta.

Jos kuitenkin kylmälaitteeseen tulee jokin vika, soita meille tai lähetä sähköpostia. Selvitämme vian laadun ja tulemme ripeästi korjaamaan laitteesi.

Festivo-huoltopalvelu

Kotimainen Festivo-kylmälaite on fiksu valinta! Jos Festivosi tarvitsee huoltoa, yhteistyökumppanimme Termatic Oy (www.termatic.fi) osaa auttaa. Yhteistyökumppanillamme on pitkä kokemus Festivo-kylmälaitteista, niiden erityisominaisuuksista ja huollosta. Korjaus ja huolto Festivo-laitteille ammattitaitoisesti ja aina laadukkailla varaosilla.

Asiantunteva Festivo-huoltopalvelu takaa, että saat Festivo-kylmälaitteesi nopeasti takaisin käyttökuntoon. Me, sekä yhteistyökumppanimme olemme Tukesin valtuuttamia pääkaupunkiseudulla.

Festivon huoltoon kannattaa panostaa, koska laitteet ovat Suomessa valmistettuja ja arvostettuja kylmäkoneita. Laadukkailla ja testatuilla komponenteilla varustettu Festivo on erityisesti suunniteltu kestämään suomalaisessa arjessa. Kylmälaitteet erottuvat myös tyylikkäällä muotoilullaan. Festivosta saat kotiisi pitkäikäisen kumppanin, kun pidät siitä hyvää huolta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

favicon

Huollamme useimmat merkit

AEG

Electrolux

Leonard

Candy

Hoover

UPO

Gorenje

ASKO

Hisense

rosenlew_200x100

Bosch

Siemens

Gaggenau

Junker

husqvarna

Samsung

Festivo_vaaka_logo_200x100
porkka_200x100
huurre_200x100
cata_200x100
cylinda_200x100
best_200x100
smeg_200x100
silverline
WP NoSwirl_2015-12-16AC
SAVO_logo_musta_R_pieni_200x100
gram_logo_200x100
ignis
fagor_200x100
ariston_200x100
Franke_200x100
indesit_200x100
zanussi

Kodinkonekympit on pitkän linjan ammattilainen, joka palvelee Helsingin lisäksi Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Keravalla ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Ota siis yhteyttä, niin laitetaan kodinkoneesi kuntoon!

Kodinkonekympit Oy
Y-Tunnus: 2844312-9

Pertunpellontie 1, 00740 Helsinki
(Olemme paikalla toimipisteessä sovittaessa, joten otathan etukäteen yhteyttä, kiitos)

Vieritä ylös